Szia!

Hofmeiszter Dorottya vagyok és a hozzád hasonló magyar kisvállalkozóknak segítek, hogy közelebb hozzam  a  (leendő) vevőiket.

Célom, hogy  vállalkozásod üzenete szöget üssön a fejekbe:

  • Folyamatosan jelen legyél leendő és már meglévő Vevőid életében, amit hírlevéllel, blogbejegyzésekkel és közösségi média kommunikációval érhetsz el
  • a Google segítségével is rád találjanak
  • Szórakoztasd és tanítsd az érdeklődőket
  • A célcsoportod profinak és hitelesnek tartson, bármit is csinálsz

Szövegíró szakmai hátterem

2019-ben végeztem el a KreatívKontroll szövegírói képzését illetve szakmai blogjukat is rendszeresen olvasom.

2019-ben elvégeztem a  Honlapra Fel! “online marketing asszisztensi” tanfolyamát. A képzés során belekóstoltam a keresőoptimalizálásba, a hírlevél írásba, a Google Adwords és Analytics alapjaiba is, illetve folyamatosan tanulom a WordPress használatát. Ezen belül is a Yoast plugint a gyakorlatban is megtanultam kezelni. Nem ilyedek meg, ha title-t és meta leírást kell készítenem, azt is tudom, hogyan varázsoljak Facebookos megosztás esetén a cikkbe a honlapon láthatótól eltérő képet. SEO tudásosomat az egyik legjobb hazai szakembert (Szuhai Attila) online képzésén, az ite.hu oldalon is mélyítettem.

2018 óta már pénzben is sikerült kamatoztatnom, hogy szövegírói vénával vagyok megáldva: több elégedett ügyfélnek is írtam már céges blogot, továbbá írásaim egy online magazin hasábjain is megjelentek.

Diplomát az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Természettudományi Karán kaptam, végzettségemet tekinttve Geográfus volnék. Habár szakmámat ma már nem gyakorlom, világlátásomat rendkívüli módon tágították egyetemi éveim. A térkép és a világ országainak bővebb ismerete ezért számomra természetes, amit Erasmus ösztöndíjam is tovább tágított. Ennek keretében 4 hónapot töltöttem el Madridban, Spanyolország fővárosában, ahol felismertem, hogy milyen sok különbség van két európai között is. Később is sokat utaztam, kihasználtam minden ilyen lehetőséget, amit csak az egyetem adott. Utazásaimról blogot kezdtem vezetni, s az írás hamarosan a szenvedélyemmé, majd hivatásommá is vált.

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan írok, vedd fel velem a kapcsolatot a hofmeiszter.dorottya@gmail.com e-mail címen!